(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä lentoateriapalveluihin
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.


Haemme nyt joukkoomme reippaita


KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ LENTOATERIAPALVELUIHIN


Helsinki-Vantaalle. Kausityö Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Finnair Kitchenissä työskentelee yli 500 kansainvälistä ja ammattitaitoista työntekijää eri toiminta-alueilla tuotekehityksestä pakkaamoon.


Voit työskennellä joko Catering-työntekijän, myyntipakkaajan tai kuormaajan sekä lähettämön kylmiötyöntekijän roolissa (kerrothan hakulomakkeella/hakemuksellasi mikä/mitkä roolit kiinnostavat sinua eniten):


 • Catering-työntekijä: Työtehtäviisi voi kuulua avustavia keittiötehtäviä, lennoilla tarjottavien aterioiden ja tuotteiden pakkausta sekä lennoilta saapuvan kaluston puhdistamista ja käsittelyä.
 • Myyntipakkaaja: Työhösi myyntipakkaamossa kuuluvat erilaiset lentomyynnin pakkaamiseen liittyvät tehtävät. Pakkaamme Finnairin lennoilla myytäviä ja tarjoiltavia juoma-, snack- ja muita myyntituotteita.
 • Kuormaaja ja lähettämön kylmiötyöntekijä: Työhösi Last Mile Operations -osastolla voi kuulua mm. catering- ja myyntituotteiden järjestelyä, lastausta ja purkua. Tämä nopeatempoinen, lentoliikenteen aikatauluihin sidoksissa oleva työ vaatii tekijältään kykyä suunnitelmalliseen ja tiimihenkiseen työskentelyyn sekä tarkkaa työ- ja turvallisuusohjeiden noudattamista.

 


Odotamme sinulta:


 • myönteistä asennetta työntekoon
 • oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

 


Tarjoamme sinulle:


 • kattavan perehdytyksen
 • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison yrityksen edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

 


Katsomme eduksi kokemuksen tuotanto- ja logistiikkatyöstä, mutta tärkeämpänä pidämme kuitenkin positiivista asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan. Työt alkavat elo- ja syyskuussa mutta aikaisempikin töiden aloitus voi olla mahdollinen. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa mutta kokemuksen karttuessa voit myös työskennellä satunnaisissa yövuoroissa.


Kausirekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä. Finnair Kitchenistä löydät lisätietoja työnantajana täältä.


Jätä hakemuksesi viimeistään 19.5.2019 osoitteessa www.finnair.com/jobs. Hakemuksen lähetettyäsi kuvaa myös lyhyt videoesittely itsestäsi täällä hakuajan loppuun mennessä. Kutsumme jatkoon valitut haastatteluihin viimeistään toukokuun lopussa ja haastattelut pidetään kesäkuussa viikolla 23 arkipäivisin klo 8-16 välillä. Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi säännöllisesti.


Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.