(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Koskenkorvan tehtaan tuotantoon
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme Koskenkorvan tehtaan tuotantoon kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat huhti-toukokuun aikana ja kestävät elo- ja syyskuun vaihteeseen.

Kausityöntekijät työskentelevät tuotanto-osastolla prosessin käyttötehtävissä.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, järjestelmällinen ja ripeäotteinen. Yhteistyötaitosi ovat hyvät. Edellytämme kausityöntekijöiltä vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta vuorotyöhön.

Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Ilmoitamme kaikille hakijoille helmikuun loppuun mennessä.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria.

Koskenkorvan tehdas Ilmajoella on maailman ainoa ohrasta tärkkelystä ja etanolia tuottava tehdas. Koskenkorvan tehdas käyttää kotimaisen ohranjyvän sataprosenttisesti hyödyksi ja on malliesimerkki kiertotaloudesta osin oman biovoimalaitoksen ansiosta.