(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä kiinteistöhuoltoon
L&T Kiinteistöhuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tykkäätkö työstä, jossa aika kuluu kuin siivillä ja saat arkiliikunnan kaupan päälle? Etsimme sinua,

 

KIINTEISTÖHUOLLON KAUSITYÖNTEKIJÄ

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Meillä on haussa tekijöitä lumitöihin sekä ulkoalueiden puhtaanapitoon Jyväskylään ja lähialueille. Tehtävä sisältää käsilumitöitä ja hiekoitusta piha-alueilla sekä kevään tullen pihojen puhdistusta hiekoitussepelistä. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin kaikkina vuorokauden tunteina. Työ sopii siis mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.

 

Ketä etsimme? Vastaava kokemus ulkoaluetöistä on etu ja kokemus kiinteistönhoitotraktorista plussaa. Tärkeintä on kuitenkin kova kunto ja reipas asenne. Mahdollista on jatkaa myös kesätöissä nurmenleikkuun parissa.

 

Miksi valita L&T? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinulle kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi modernit työlaitteet ja -välineet. Kaupan päälle saat hyvän työporukan ja mukavan esimiehen!

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysymyksiä tehtävästä tai L&T:stä työnantajana voit osoittaa meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.