(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä kiinteistöhuoltoon Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Etsitkö lisätöitä loppukesälle ja syksylle? Tykkäätkö työstä, jossa aika kuluu kuin siivillä ja saat arkiliikunnan kaupan päälle? Haemme Jyväskylään innokkaita ja ennakkoluulottomia

 

KAUSIYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖHUOLTOON

 

Ulkoaluetyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu lähinnä piha-alueiden siivousta, nurmikon leikkuuta ja lehtien haravointia, mutta myös pienet huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Töitä on keskimäärin 30h/vko, mutta ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopealla aikataululla. 

 

Ketä haemme?  Tyyppinä tykkäät liikkuvasta työstä peukaloiden pyörittelyn sijaan. Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja positiiviselle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.

 

Miksi L&T? Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja hyvää työkokemusta. Sen lisäksi pääset viettämään kesääsi raikkaassa ulkoilmassa huipputyökavereiden kanssa. Isona talona meiltä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen!

 

Olisiko tässä passeli työ sinulle? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä paikat saattavat täyttyä ennen ilmoitusajan päättymistä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoja tehtävästä asiakasryhmän päälliköltä Kalle Hännivirralta, kalle.hannivirta(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse.