(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä kesäksi K-Rauta 75, Vantaa
K-Rauta 75

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meille haetaan työntekijöitä useille eri osastoille: 
- sisustus
- työkalu- ja rakennustarvike
- piha- ja ruutarha
- noutopihamyyjiä
- kassatyöntekijöitä


Kaikki kausi-/kesätyöntekijät huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta 75:ssa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta: 
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18 vuoden ikää


K-Rauta 75:ssa työskentelet 60 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle: 
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä osoitteeseen annika.penttinen@k-rauta.fi
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.4.-30.8.-21. Osa töistä alkaa hyvin aikaisin keväällä harjoittelun merkeissä ilta- ja viikonlopputyönä. Näin varmistamme, että osaamisesi sesongilla on hyvällä tasolla.Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.