Kausityöntekijöitä kesäksi (20-37,5h/vko) K-Rauta Passeli, Salo
K-Rauta Passeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI K-RAUTA PASSELIIN (20 - 37,5 h/vko)


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Passelissa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja (Kassa- sekä noutopihamyyjiltämme) vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Haemme tulevaisuuden rautakaupan supertähtiä kaikille osastoillemme:


Kassatoiminnot
Työväline
Piha ja puutarha
Sisustus
Rakennustarvike
Noutopiha


Meillä K-Rauta Passelissa työskentelet kesäkaudella lähes 50 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi 18.2.2022 mennessä osoitteeseen jarno.kuusisto@k-rauta.fi


Tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä ajalla maaliskuu – syyskuu.
(Työn aloitus ja kesto sekä viikkotyötunnit ovat sovittavissa).


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viimeistään viikolla 8. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jarno Kuusisto, jarno.kuusisto@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot