(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä kesäksi (20-30 h/vko) K-Rauta Holma, Lahti
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HOLMAN K-RAUTAAN LAHTEEN


Tarjolla on työtehtäviä kassamyynnissä, ulkomyymälässä (trukinajotaito), sisustusosastolla, puutarhaosastolla ja rakennustarvikemyynnissä.


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita myyjäharjoittelijoita huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus Holman K-raudassa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain 2 km päässä Lahden keskustasta. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää


Työt alkavat porrastetusti 1.4.2021 – 1.6.2021. Työ on osa-aikatyötä 20-30h/vko ja kesto on sopimuksen mukaan 2-6 kk.


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työnalkaen porrastetusti
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö, kesto sovittavissa.


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Kimmo Tirkkonen, kimmo.tirkkonen@k-rauta.fi.


Lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä osoitteeseen kimmo.tirkkonen@k-rauta.fi.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.