Kausityöntekijöitä kesäksi (15-37,5 h/vko) K-Rauta, Lappeenranta
K-Rauta Lappeenranta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

KAUSITÖIHIN KESÄKSI K-RAUTA LAPPEENRANTAAN


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Lappeenrannassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kausityön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä. Meillä on työtehtäviä tarjolla kaikilla osastoilla, rakennustarvikkeessa, sisustuksessa, työvälineessä, ulkomyymälässä sekä kassalla.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Rauta Lappeenrannassa työskentelet 40 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
– vastuullisen ja turvallisen työpaikan
– K-Raudan perehdytysohjelman
– mahdollisuuden päästä hiomaan asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi
– mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
– hauskat ja innostavat työkaverit
– K-Rauta Lappeenrannan henkilöstöedut


Lähetä hakemuksesi 31.1.2022 mennessä osoitteeseen sari.hayha@k-rauta.fi.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö (15-37,5 h/vko) ajalla 1.4.-31.8.2022, kesto on myös sovittavissa.
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 6.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot