(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä hautausmaalle
Karkkilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Karkkilan seurakunta hakee kausi- ja kesätyöntekijöitä hautausmaille

Karkkilan seurakunta hakee hautausmaille reippaita työntekijöitä kesäkaudelle 2019. Etsimme kausityöntekijöitä touko- lokakuulle noin 5-6 kuukaudeksi, sekä kesätyöntekijöitä noin 2-3 kuukaudeksi.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa hautausmaiden ja kiinteistöjen piha-alueen hoitoa ja hoitohautojen kunnossapitoa. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Työssä käytetään puutarhakoneita, joten edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää ja ajokorttia, sekä kykyä käyttää työkoneita. Työtä tehdään asiakaspalvelulähtöisesti tiimityönä tai työpareina, joten hyvä suomen kielen taito on välttämätön. Arvostamme alan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista töistä, sekä myönteistä suhtautumista seurakuntaan. Palkkaus tehtävässä on KirVESTES:in mukainen ja työaika 38,75 h/vko.

Jos kiinnostut tehtävästä, toimi nopeasti, sillä teemme valinnat mahdollisimman pian. Merkitse hakemukseesi haetko kausityöntekijän vai kesätyöntekijän paikkaa ja milloin voisit aloittaa työt. 

Työhakemukset tulee toimittaa seurakuntaan 15.02.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen: Karkkilan seurakunta, Huhdintie 9, 03600 Karkkila. Kuoreen merkintä ”Työhakemus hautausmaille”. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen marja.lahdekorpi@evl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat erityisammattimies Harri Mononen 050 576 7679; hautausmaa- ja kiinteistötyöntekijä Laura Ollikainen 046 921 2101 sekä talouspäällikkö Marja Lähdekorpi 050 596 8067.

Mahdollisiin haastatteluihin kutsumme henkilökohtaisesti. Lisätietoa seurakunnastamme löydät nettisivuiltamme www.karkkilanseurakunta.fi