(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Espoon hautausmaille
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Espoon seurakuntayhtymä hakee Kirkon ja Kellonummen hautausmaille yhteensä 3-4 kausityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2020.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito, muun muassa kitkentää, haravointia, kukkapenkkien hoitamista ja nurmikon leikkaamista. Suurimpana työnä kesähoitokauden aikana on kunnostaa ja hoitaa ne yksityisten haudat, jotka hautainhoitorahasto ja seurakuntayhtymä ovat ottaneet hoidettaviksi.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti; tuntipalkka 10,25 - 12,00 euroa työkokemuksesta riippuen. Viikkotyöaika on 38,75 h. Työt alkavat elo-syyskuussa 2020 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa hautaustoimen työnjohtaja Sirpa Lehtinen, puh. 09 8050 2356 arkisin klo 13-14.

Hakuaika päättyy 4.8.2020 klo 12. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan aikana.