(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Espoon hautausmaille
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Espoon seurakuntayhtymä hakee Kappelin, Kellonummen ja Kirkon hautausmaille yhteensä 50 kausityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2018.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito, muun muassa kitkentää, haravointia, kukkapenkkien hoitamista ja nurmikon leikkaamista. Suurimpana työnä kesähoitokauden aikana on kunnostaa ja hoitaa ne yksityisten haudat, jotka hautainhoitorahasto ja seurakuntayhtymä ovat ottaneet hoidettaviksi.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti; tuntipalkka 9,79 - 11,49 euroa työkokemuksesta riippuen. Viikkotyöaika on 38,75 h. Työt alkavat huhti-kesäkuussa 2018 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antavat ylipuutarhuri Miina Renqvist ja hautausmaan työnjohtaja Heidi Jalova puh. 09 8050 2356 arkisin klo 13-14.

Hakuaika päättyy 23.2.2018 klo 12. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.