(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Altia Rajamäen tehtaan laadunvalvontalaboratorioon
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018


Kausityöntekijöitä Altia Rajamäen tehtaan laadunvalvontalaboratorioon

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas valmistaa ja pullottaa kotimaan markkinoille sekä vientiin myytäviä alkoholijuomia. Tehtaan yhteydessä toimii myös logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. Rajamäen tehdas sijaitsee Nurmijärvellä.

Haemme Altia Rajamäen alkoholijuomatehtaan laadunvalvontalaboratorioon kahta määräaikaista kausityöntekijää. Työtehtävät sisältävät kemiallisten analyysien tekoa, aistinvaraistaarviointia, laboratorion toiminnan ylläpitoa ja tulosten syöttämistä tehdastietojärjestelmään.

Toisen tehtävän kesto on 6 kk huhtikuun alusta syyskuun loppuun ja toisen 3 kk kesäkuun alusta elokuun loppuun.Työsuhde voi jatkua tuntitöinä ja sovittaessa myös loppuvuoden.Työ on toimihenkilötyötä pääosin päivävuorossa. Kerrothan hakemuksessa, kumpi työsuhteen kesto olisi sinulle sopiva.

Edellytämme hakijoilta:

  • Opintoja bio-, elintarvike- tai laboratorioalalta, laboratoriotyökokemus on etu
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja

Tarjoamme

  • Tilaisuuden tutustua juomateollisuuden maailmaan ja kansainvälisen konsernin toimintaan
  • Mahdollisuuden suorittaa opintoihin liittyvä harjoittelu

Hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää laboratoriopäällikkö Hanna Jatilallehanna.jatila@altiagroup.com 11.3.2018 mennessä.Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtäviin liittyvät tiedustelut 26.2. klo 9-11 ja 28.2. klo 13-15 puh.040 505 2814 / Hanna Jatila.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä on yhteensä noin 800 altialaista seitsemässä maassa.