Kausityöntekijöitä (25-37,5h/vko) kesäksi K-Rauta Naumanen, Joensuu
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas asiakaspalvelija huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Naumanen Joensuussa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Haemme:
4 kassamyyjää
2 puutarhamyyjää
3 sisustus-/rakennustarvikemyyjää
1 työvälinemyyjää
7 varaston noutomyyjää
1 siistijää


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja puutarhan parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Rauta Naumanen Joensuussa työskentelet n. 80 hengen iloisessa porukassa.

K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- mahdollisuuden oppia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden toteuttaa itseäsi

Ilmoitathan hakemuksessasi mitä tehtävää haet. Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen hakemukset.joensuu@k-rauta.fi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö aikavälillä 1.4. – 31.8.2022 (työsuhteen kesto sovitaan työtehtävän mukaan). Kutsumme haastatteluun sopivien hakijoiden löydyttyä, olethan siis nopea. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Tarja Suppola, puh 050-3112047 tai sähköpostilla hakemukset.joensuu@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot