Kausityöntekijöitä (20-37,5 h/vko) K-Rauta Pori
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ K-RAUTA PORIIN: KASSA, MYYJÄ, LOGISTIIKKA


 


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kassa, myyjä ja tavarankäsittelijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Porissa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


 


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihalla viihtymisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


 


Odotamme sinulta:


- iloista asiakaspalveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- rohkeutta lähestyä asiakkaita


- kiinnostusta kaupan alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- vähintään 18-vuoden ikää


 


K-Rauta Porissa työskentelet 36 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, silläperehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


 


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


 


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


 


Paikkoja on avoinna 15 kpl ja aloitusajankohdat, kestot ja viikkotuntimäärät sovittavissa (20-37,5 h/vko). Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.


 


Ilmoita hakemuksessa mitä paikkaa ensisijaisesti haet.


 


Lähetä hakemuksesi 21.2.2021 mennessä osoitteeseen sami.saarikallio@k-rauta.fi.


Tehtävät ovat määräaikaisia, kesätyö ajalla 1.4.-30.9.2021.


 


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


 


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot