Kausityöntekijät kesätyö
Tampereen Infra Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. 

Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen kaupunkikuvaan. Voit olla etsimämme henkilö, jos pyrit aina sujuvaan työhön ja suunnitelmalliseen lopputulokseen, työskentelyäsi siivittää aikaansaamisen ilo ja saat energiaa yhteistyöstä.

Haemme nyt 

Kausityöntekijöitä, kalustosuunnittelijan vuosilomasijaista ja kevyen liikenteen laskijoita kesätyöhön. 

Kausityöntekijän tehtäviä on tarjolla viheralueiden, uimarantojen, liikuntapaikkojen ja leikkipaikkojen kunnossapito- ja puhtaanapitotehtävissä, maa- ja viherrakennustehtävissä, liikennemerkkien ja opasteiden avustavissa valmistus-, asennus- ja korjaustehtävissä, kuormankirjaustehtävissä maan vastaanottopaikoilla, varastotehtävissä sekä auto- ja koneasentajan/autohuoltotyöntekijän, varastotyöntekijän sekä kalustosuunnittelijan tehtävissä kalusto- ja korjaamopalveluissa. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että tiimeissä. Tehtäviin vaaditaan 18-vuoden ikä. Osaan tehtävistä vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti ja osassa se luetaan eduksi. Työ ajoittuu välille 19.4.-1.10.2021 ja tarjoamme eri pituisia kausityösopimuksia.

Kalustosuunnittelijan tehtävä on vuosilomasijaisuus ja tehtäviin kuuluvat muun muassa vahinkoilmoitusten teko, ajoneuvojen vauriotarkastukset, ajoneuvojen siirtoajot, myynti-ilmoitusten teko, ajoneuvojen pesu sekä muut mahdolliset ajoneuvoihin liittyvät tehtävät. Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikä ja voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävä ajoittuu välille 31.5.-31.8.2021.

Kevyen liikenteen laskijan tehtävään kuuluu kevyen liikenteen laskentaa. Tehtäviin haetaan 16-18 -vuotiaita koululaisia. Työ ajoittuu välille 7.6.-9.7.2021 viiden viikon sopimuksella. Viikoittainen työaika on 34 h 30 min. Tehtävässä on eduksi B-ajokortti, mopoauto- tai mopokortti.

Oletko elämäniloinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva somettaja? Muista kertoa hakemuksessasi myös siitä, sillä osalle kausityöntekijöistä tarjoamme mahdollisuutta osallistua Tampereen Infran tunnetuksi tekemiseen somettamalla töiden lomassa kesätöiden sujumisesta, infralaisuudesta, omista ja työkavereiden kommelluksista, tamperelaisuudesta, Tampereen hienoudesta yms.  

Tehtäviin haetaan Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kausityontekijat-kesatyo-infra-01-2-21/

Hakuaika päättyy 28.2.2021 klo 23:59. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot