(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijäksi tuulilasien asennukseen - Carglass
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Tuulilasivarikko Oy - Carglass® on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autolasien korjaus- ja vaihtoyrityksistä. Belron työllistää n. 28 500 henkilöä 35 maassa ja palvelee vuosittain yli 11 miljoonaa asiakasta. Suomessa palvelemme vuosittain tuhansia tuulilasien ja muiden autolasien huoltoa tarvitsevia asiakkaita. Tällä hetkellä Carglass®’lla on 11 toimipistettä, jotka palvelevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme kausityöntekijöitä pk-seudun, Tampereen ja Turun alueiden toimipisteisiin

kiivaimman kevätsesongin ja lomien ajaksi. Työtehtäviin kuuluu erilaiset avustavat tehtävät liittyen tuulilasien korjaamiseen ja vaihtamiseen. 

Tarjolla oleva työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen lisätyöksi tai kesätyöksi, sillä tarvitsemme kausityöntekijöitä:

  1. Kiireisimmän sesongin eli maaliskuun lopun ja toukokuun alun väliseksi ajaksi sekä
  1. Kesälomia tuuraamaan kesä- ja heinäkuuksi.

Voit aloittaa jo keväällä, mikäli se sinulle sopii tai sitten vasta kesällä - aloitukset ovat joustavasti sovittavissa valittujen henkilöiden kanssa.

Arvostamme ennen kaikkea reipasta, huolellista ja täsmällistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia ja edellytämme lisäksi hyvää asiakaspalveluasennetta kaikilta työntekijöiltämme.

Tässä on oiva mahdollisuus teknisesti orientoituneelle tai ajoneuvoalaa opiskelevalle henkilölle kerryttää työkokemusta! Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön, joten aiempi vastaava kokemus ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:

mielenkiintoisen kausityön kasvavassa yrityksessä, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden oppia alan viimeisimmät tekniikat.

Kuulumme maailmanlaajuiseen Belron-konserniin ja meillä pääsetkin mukaan kehittyvään ja ammattitaitoisesti johdettuun organisaatioon, jossa työntekijöiden pysyvyyteen ja viihtyvyyteen on panostettu.

Katso lisää oheisesta linkistä tarjoamistamme mahdollisuuksista, kuten joka toinen vuosi järjestettävästä asentajiemme välisestä Best of Belron -kilpailusta: https://www.youtube.com/watch?v=eMiIWUAq7Ws

Kiinnostuitko?

Hakuprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo ja kausityösuhteet toteutetaan vuokratyösuhteina Suomen Henkilöstötalon kautta.

Hae paikkaa:

1. Joko lähettämällä hakemuksesi Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta

2. tai vastaamalla lyhyeen videohaastatteluun: https://bit.ly/2GJ3DYm

Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan internet-yhteyden. Voit osallistua haastatteluun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pikaisesti!

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Lisätietoja tehtävästä saat Jenniltä Henkilöstötalolta ark. klo 9-16 välisenä aikana, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!