Kausityöntekijä
Helsingin seurakuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Helsingin seurakuntayhtymä muodostuu 18 suomenkielisestä ja kolmesta ruotsinkielisestä evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Se huolehtii seurakuntien talous-, hallinto-, kiinteistö-, rakennus- ja hautausmaa-asioista.

Seurakuntayhtymän kiinteistöosastolla ovat kiinteistökehitys, tilapalvelu- ja ylläpitopalveluyksiköt sekä hautaustoimen ja hautainhoitorahaston palveluyksiköt.

Haemme määräaikaista kausityötekijää ajalle 1.6 - 15.8.2021 Helsingin seurakuntayhtymän omistamien Lekholman ja Kivisaaren leirikeskuksien huoltoliikenteeseen. Lekholma ja Kivisaari ovat saarikohteita ja sijaitsevat Helsingin itäisellä edustalla.
Oletko valmis toimimaan merellisessä työympäristössä, monenlaisessa säässä sekä tartut innolla erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluvat toiminen kuljettajan apuna huoltoveneessä, tavara- ja tukkukuormien kuormaamista ja purkamista, erilaiset pienimuotoiset korjaus-ja huoltotyöt korjausmiehen kanssa. Kokemus veneilystä ja korjaustöistä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmää 302 mukaan, lisäksi tulee mahdolliset kokemuslisät.

Työntekijältä edellytämme hyvää asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoa, itseohjautuvuutta, reippautta tarttua tehtäviin omatoimisesti, joustavuutta sekä kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää ymmärrettävää suomenkielentaitoa suullisesti sekä kirjallisesti. Työ on päivätyötä. Hakijan tulee täyttää kuluvan vuonna 17 vuotta. Tehtävissä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Työntekijävalinta vahvistetaan, kun kesän leiritoiminta on varmistunut.
Mikäli toimintamme on rajoitettua koronaepidemian vuoksi, henkilövalinnat raukeaa tai palvelussuhteen ajankohdat voivat muuttua.
Valittu työntekijä velvoitetaan osallistumaan perehdytykseen sekä turvallisuuskoulutukseen, kun työsopimus on allekirjoitettu ja työsuhde varmistettu.

Hakuaika päättyy 26.2.2021, klo 13. Työhaastattelut järjestetään viikolla 10.

Lisätietoja: Palveluesimies Sirpa Turunen, puh (09) 2340 2705 tai sirpa.turunen@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot