Kausityöntekijä
Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Kirkkonummen seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan määräaikaisia kausityöntekijöitä hoitamaan hautausmaita, puistoalueita ja hoitosopimushautoja. Toimipisteitä on Kirkkonummen keskustassa ja Haapajärvellä. Työ on hoito- ja kunnossapitotyötä, mm. kitkemistä, kastelemista, haravointia, istutusta ja nurmen leikkuuta.

Edellytämme hakijalta vähintään auttavaa suomen ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme alan koulutusta ja/tai työkokemusta ja pienkoneiden käyttötaitoa. Odotamme hakijalta reipasta ja positiivista asennetta, ahkeruutta, täsmällisyyttä sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön niin sateella kuin helteellä.

Tarjoamme hyvän työympäristön raittiissa ulkoilmassa sekä vuodenajan mukaiset tehtävät. Työsuhteen kesto voi olla 1- 8 kuukautta. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset KirkkoHR-järjestelmän kautta viimeistään 28.2.2021. Kerro hakemuksessa, missä toimipisteessä toivoisit työskenteleväsi. Haastattelut pidetään viikoilla 10 ja 11. Valituille ilmoitetaan viikolla 12.

Lisätietoja tehtävistä antaa seurakuntapuutarhuri Kustaa Niini, puh. 0500 875 989 tai kustaa.niini@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot