(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä
Kotka - Kymin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Kotka-Kymin seurakunnan hautausmaille haetaan määräaikaisia kausityöntekijöitä. Työsuhteen pituus on joko 5 tai 6 kuukautta, työn aloitus kaikilla 4.5.2020. Työsuhteessa on 2 kuukauden koeaika.

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, ahkeruutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen. Tehtävässä edellytetään kykyä suoriutua fyysisesti vaativista työtehtävistä; työ on tuki- ja liikuntaelimiä kuormittavaa ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluvat mm. hautausmaiden yleishoito ja hautojen hoito (haravointia, kitkentää, kukkapenkkien hoitoa, nurmikon leikkaamista yms.) Aiempi kokemus viher- ja puutarha-alalta ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. B-luokan ajokortti sekä valmius käyttää erilaisia pienkoneita (ruohonleikkuri, siimaleikkuri, puutarhatraktori) ovat myös iso plussa!

Tehtäviin haetaan KirkkoHR:n kautta. Haku päättyy 29.2.2020 klo 16.00. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun, kutsut lähetämme sähköpostitse 15.3.2020 mennessä. Tehtävään valituille ilmoitetaan 31.3.2020 mennessä.

Tiedustelut vain sähköpostitse: ylipuutarhuri Hannamari Kovakoski, hannamari.kovakoski@evl.fi tai työnjohtaja Nina Salmelainen, nina.salmelainen@evl.fi