(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä ympäristötarkastukset Mikkeli
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Haemme Kaakon asiakasalueelle Mikkeliin kausityöntekijää ympäristötarkastuksen tehtäviin touko-elokuulle.

Kausityöntekijä toteuttaa tuotantoalueiden ympäristötarkastuksia ja vesinäytteiden ottoa. Hän laatii raportteja tarkkailutuloksista ympäristöasiantuntijoiden käyttöön sekä avustaa järjestelmien käytössä ja ylläpidossa. Hän seuraa ja tarkkailee tuotantoalueiden rakenteiden ja mittalaitteiden toimintaa sekä raportoi niistä. Hän päivittää työmaiden kirjallista materiaalia.

Työtehtäviin kuuluu myös erilaisia mittauksia sekä yleisiä tuotantoalueiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyviä tehtäviä. Hän voi toimia tarvittaessa operaatiopäällikön tai ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Olet ympäristö- tai luonnontieteiden korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on ajokortti. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Ilkka Laitinen, puh. 050 544 0864 tai ilkka.laitinen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
.