(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä ympäristötarkastukset, Jyväskylä
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Keski-Suomen toimitusketjuun Jyväskylään haetaan kausityöntekijää ympäristötarkastuksiin touko-elokuulle.

Kausityöntekijä toteuttaa tuotantoalueiden ympäristötarkastuksia ja vesinäytteiden ottoa. Hän laatii raportteja tarkkailutuloksista ympäristöasiantuntijoiden käyttöön sekä avustaa järjestelmien käytössä ja ylläpidossa. Hän seuraa ja tarkkailee tuotantoalueiden rakenteiden ja mittalaitteiden toimintaa sekä raportoi niistä. Hän päivittää työmaiden kirjallista materiaalia.

Työtehtäviin kuuluu myös erilaisia mittauksia sekä yleisiä tuotantoalueiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyviä tehtäviä. Hän voi toimia tarvittaessa operaatiopäällikön tai ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Olet ympäristö- tai luonnontieteiden tai teknillisen alan korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat vastuullisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Juho Pöyhönen, puh. 040 662 1857 tai juho.poyhonen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.