Kausityöntekijä ympäristötarkastukset ja viestintä, Kajaani
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Pohjois-Pohjanmaan toimitusketjun alueelle Kajaaniin haetaan touko-syyskuulle kausityöntekijää ympäristötarkastuksiin ja alueelliseen viestintään.

Avustat ympäristöasiantuntijoita ympäristöraportoinnissa ja järjestelmien käytössä sekä ylläpidossa. Seuraat ja tarkkailet tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoit niistä. Toteutat tuotantoalueiden ympäristötarkastuksia sekä korjaat ja avustat niissä havaittujen puutteiden hoidossa. Työtehtäviisi kuuluu myös näytteiden ottamista ja niiden käsittelyä, erilaisia mittauksia sekä yleisiä tuotantoalueiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyviä tehtäviä. Toimit myös ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Viestintävastuina tehtävässä on mm. sidosryhmä ja asiakastilaisuuksien koordinointia sekä some-viestinnän ja paikallisen medianäkyvyyden kehittämistä.

Olet ympäristö- tai luonnontieteiden korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Olet suorittanut myös viestinnän perusopintoja. Aikaisempi kokemus viestinnästä tai viestinnän suunnittelusta katsotaan eduksi. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Eino-Eelis Sinikumpu, puh. 040 580 2359 tai eino-eelis.sinikumpu@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227291
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani