(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä, ympäristötarkastukset ja tuotannon avustus, Seinäjoki
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Pohjanmaan toimitusketjuun Seinäjoelle haetaan kausityöntekijää ympäristötarkastuksen sekä tuotannon avustaviin tehtäviin touko-elokuulle.

Ympäristötarkastuksen tehtäviin kuuluu ympäristöasiantuntijoiden avustaminen ympäristöraportoinnissa ja järjestelmien käytössä sekä ylläpidossa. Kausityöntekijä seuraa ja tarkkailee tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoi niistä sekä toteuttaa tuotantoalueiden ympäristötarkastuksia sekä korjaa ja avustaa niissä havaittujen puutteiden hoidossa. Työtehtäviin kuuluu myös näytteiden ottamista ja niiden käsittelyä, erilaisia mittauksia sekä yleisiä tuotantoalueiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyviä tehtäviä.

Tuotannon avustaviin tehtäviin kuuluu kenttätoimintojen suunnittelua ja toteuttamista. Kausityöntekijän päävastuualueensa ovat tuotannon seuranta, urakoitsijoiden ohjeistaminen sekä turvetuotannon laatuvaatimusten täyttymisen varmistaminen työturvallisuus huomioiden. Kausityöntekijä seuraa ja tarkkailee tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoi niistä. Hän avustaa laskujen tarkastuksessa ja urakoitsijatilityksissä.

Tarvittaessa hän voi toimia operaatiovastaavan, operaatiopäällikön tai ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella ja tehtävä edellyttääkin valmiuksia tuotantoalueilla liikkumiseen.
Olet tekniikan, -ympäristö- tai luonnontieteiden korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, to 20.2.2020 klo 14-16, puh. 020 790 6411 tai heta-mari.hernesniemi@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.