Kausityöntekijä ympäristö- ja laadunvalvontatehtävät, Parkano
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Lounaan toimitusketjuun Parkanoon haetaan touko-syyskuulle kausityöntekijää ympäristö- ja laadunvalvontatehtäviin.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu tuotantoalueiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen sekä laadunmääritykseen liittyviä tehtäviä. Hän toteuttaa turvetuotantoalueiden ympäristötarkastuksia sekä osallistuu näytteiden ottoon tuotannon sekä ympäristövalvonnan eri osalta-alueilla. Osana työnkuvaan sisältyy tuotantoalueiden turvemäärien ja -laatujen mittaaminen ja raportointi. Lisäksi hän valvoo ja ohjaa koko tuotantoketjun toimintoja, tuotantoalueiden rakenteiden ja mittalaitteiden toimintaa sekä vastaa osaltaan tuotteiden laadusta ja laatumäärityksestä.

Hän toimii tarvittaessa operaatiovastaavien, operaatiopäällikön tai ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Olet tekniikan, - ympäristö- tai luonnontieteiden, kuten geologian, korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Riku Viitanen, puh. 0400 757 718 tai riku.viitanen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227948
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Parkano