(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä ympäristö- ja laadunvalvontatehtävät, Honkajoki
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Lounaan toimitusketjuun Honkajoelle haetaan touko-marraskuulle kausityöhön ympäristö- ja laadunvalvontatehtäviin.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu tuotantokohteiden ympäristövalvonta ja tuotannon laadunvalvonta niin tuotantoalueilla kuin laboratoriossakin. Hän osallistuu myös varasto- ja toimitusketjun ohjaukseen ja valvontaan sekä dokumentointiin, omalta osaltaan osallistuu myös toiminta-alueen kehityshankkeisiin sekä työnohjaukseen.

Hän toimii tarvittaessa operaatiovastaavien, operaatiopäällikön tai ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Olet tekniikan, -ympäristö- tai luonnontieteiden korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Riku Viitanen, puh. 0400 757 718 tai riku.viitanen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.