(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä, vihertyöt
TA-Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Omistuksessamme on 19 000 asuntoa eri puolilla Suomea ja lisäksi rakenteilla on noin 2000 asuntoa. 

Haemme nyt Kuopioon

Kausityöntekijää vihertöihin

Vihertöiden kausityöntekijä toimii monipuolisissa tehtävissä hoitaen TA-Yhtiöiden omistamien kiinteistöjen piha-alueita. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjemme piha-alueiden vihertöiden kartoitus ja aikataulutus yhdessä TA-Yhtiöiden kiinteistömanagerien kanssa.

Suunnittelutöiden lisäksi työpäivät sisältävät mm. pensaiden leikkaamista, kasvien istuttamista, kasvien kastelua, rikkaruohojen kitkemistä ja kuorikatteen levitystä. Työ voi pitää sisällään myös muita piha-alueiden kunnossapitotöitä. Lisäksi pääset tekemään pienimuotoisia hankintoja työhön liittyen.

Työssäsi tarvitset B-ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön, koska hoidettavat piha-alueet sijaitsevat eri puolilla Kuopiota ja Siilinjärveä. Työ sijoittuu touko-elokuulle tehtävään valittavan tilanteen mukaan.

Odotamme sinulta:

  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Tehtävään sopivaa viheralan koulutusta, opintoja alalta ja/tai työkokemusta viheralan töistä
  • Innostusta ja kiinnostusta vihertöitä kohtaan
  • Oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja reipasta asennetta työhön

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja monipuolisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet uuden oppimiseen
  • Päivätyön ma-pe, pääsääntöisesti klo 8.00–16.00
  • Kivat työkaverit ja mukavan työilmapiirin vakaan työnantajan palveluksessa

 

Lisätietoja ja hakuaika:

Mikäli sinulla on kysyttävää kausityöhön liittyen, otathan yhteyttä: Ella Värri, kiinteistömanageri 040 922 2688 pe 19.2.2021 klo 13:00 - 15:00 tai ke 24.2.2021 klo 9:00 - 11:00.

Jätä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme kautta viimeistään 2.3.2021.