(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä, työnjohtotehtävät, Seinäjoki
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Vapo Oy:n Suomen organisaatiossa polttoaineiden tuotanto ja myynti, lämpölaitosten ylläpito sekä vastuu asiakkaista ja sidosryhmistä kuuluu viidelle asiakasalueelle, jotka ovat Itä, Kaakko, Lounas, Länsi ja Pohjoinen.

Haemme Etelä-Pohjanmaan tiimiimme kesän ajaksi tehokasta ja sosiaalisesti lahjakasta turvetuotannon "kesäpomoa".

Työskentelet alueen operaatiopäälliköiden kanssa ja vastaat kustannustehokkaan turvetuotannon, toimitusketjun ja yrittäjien toiminnanohjauksesta sekä kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Työnjohtajan tehtävinä on valvoa, ohjata ja organisoida turvetuotantoalueiden toimintoja ja valvoa tuotannon laatua sekä seurata tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoi niistä. Tehtäviin kuuluvat myös hallinnolliset tehtävät mm. järjestelmien ylläpidosta ja urakoitsijatilityksistä laskujen tarkistamiseen. Tarvittaessa voit toimia alueen turvetuotannosta vastaavien operaatiopäällikön sijaisena nimettyjen tehtävien ja vastuualueiden osalta. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella ja tehtävä edellyttääkin valmiuksia tuotantoalueilla liikkumiseen.

Olet tekniikan tai luonnontieteiden AMK- tai yliopisto-opiskelija ja sinulla on jo opintoja takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pystyt hoitamaan hallinnolliset tehtävät ja pystyt työskentelemään ulkona/luonnossa ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Työkokemus työnjohtotehtävistä, tilaus-toimitusprosessista ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, puh. 040 768 7285.

Jätä hakemuksesi 20.3.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.