Kausityöntekijä, työnjohtotehtävät, Oulu
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin toimitusketjujen alueelle Ouluun haetaan touko-syyskuulle kausityöntekijää tuotannon "kesäpomon" tehtäviin.

Työskentelet alueen operaatiopäälliköiden kanssa ja vastaat kustannustehokkaan turvetuotannon, toimitusketjun ja yrittäjien toiminnanohjauksesta sekä kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Työnjohtajan tehtävinä on valvoa, ohjata ja organisoida turvetuotantoalueiden toimintoja ja valvoa tuotannon ja toiminnan laatua sekä seurata tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoi niistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu koneiden hallinnan ja varaosajärjestelmän ylläpitäminen ja kehittäminen. Tarvittaessa voit toimia alueen turvetuotannosta vastaavien operaatiopäällikön sijaisena nimettyjen tehtävien ja vastuualueiden osalta. Tehtävä edellyttää valmiuksia tuotantoalueilla liikkumiseen.

Olet tekniikan AMK- tai yliopisto-opiskelija ja sinulla on jo opintoja takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Työkokemus työnjohtotehtävistä, tilaus-toimitus-prosessista ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Jussi Mikkonen, puh. 040 740 4682 tai jussi.mikkonen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Olemme kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226716
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu