Kausityöntekijä turveanalyytikon tehtäviin
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Idän toimitusketjuun Pohjois-Karjalaan (Joensuu/Tohmajärvi/Kitee/Ilomantsi) haetaan kausityöntekijää turveanalyytikon tehtäviin touko-elokuulle.

Kausityöntekijä toteuttaa turvetuotannon laadun seurantaa ja mittausta, turvenäytteiden ottoa ja näytteiden analysointia. Hän laatii raportteja ja kerää laatutietoa näyteanalyysien pohjalta sekä avustaa turvetuotannon laadun ohjaamisessa. Hän analysoi ja seuraa tuotannon laatua tiiviissä yhteistyössä alueen henkilöstön ja urakoitsijoiden kanssa.

Sinulla on laboratorioalan tai muu vastaava ammattikoulutus tai meneillään olevia opintoja tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, analyyttinen ja hoidat asiat vastuullisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Mika Venäläinen, puh. 040 744 5620 tai mika.venalainen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227461
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ilomantsi, Joensuu, Kitee, Tohmajärvi