(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä, tuotannon ohjaus ja avustus, Mikkeli
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Kaakon toimitusketjuun Mikkeliin haetaan kausityöntekijää tuotannon ohjaus- ja avustustehtäviin sekä puuvarastojen inventointeihin touko-elokuulle.

Seuraat ja tarkkailet tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoit niistä. Päivität työmaiden kirjallista materiaalia sekä avustat laskujen tarkastuksessa ja urakoitsijatilityksissä. Työtehtäviisi kuuluu myös yleisiä tuotantoalueiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyviä tehtäviä.Avustat ympäristöasiantuntijoita ympäristöraportoinnissa ja järjestelmien käytössä sekä ylläpidossa.

Lisäksi inventoit puueriä ja hallinnoit varastokirjanpitoa. Toimit tarvittaessa operaatiovastaavan, operaatiopäällikön tai ympäristöasiantuntijan sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Olet ympäristö- tai luonnontieteiden korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Toiminta-alueenasi on Etelä-Savon ja Päijät-Hämeen alueet. Varsinainen toimipaikka sijaitsee Mikkelissä. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Ilkka Laitinen, puh. 050 544 0864 tai ilkka.laitinen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 1.3.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.