Kausityöntekijä tuotannon kesäpomo, Oulu
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Pohjoisen toimitusketjualueelle Ouluun haetaan touko-syyskuulle kausityöntekijää tuotannon "kesäpomon" tehtäviin.

Työskentelet alueen operaatiopäälliköiden kanssa ja vastaat kustannustehokkaan turvetuotannon, toimitusketjun ja yrittäjien toiminnanohjauksesta sekä kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Työnjohtajan tehtävinä on valvoa, ohjata ja organisoida turvetuotantoalueiden toimintoja ja valvoa tuotannon laatua sekä seurata tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoi niistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu koneiden hallinnan ja varaosajärjestelmien ylläpitoa ja kehittämistä. Tarvittaessa voit toimia alueen turvetuotannosta vastaavien operaatiopäällikön sijaisena nimettyjen tehtävien ja vastuualueiden osalta. Tehtävä edellyttää valmiuksia tuotantoalueilla liikkumiseen.

Olet tekniikan AMK- tai yliopisto-opiskelija ja sinulla on jo opintoja takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Työkokemus työnjohtotehtävistä ja tilaus-toimitus-prosessista katsotaan eduksi. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Eino-Eelis Sinikumpu, puh. 040 580 2359 tai eino-eelis.sinikumpu@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot