Kausityöntekijä tuotannon- ja kunnossapitojärjestelmien ylläpito- ja kehittäminen
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Haemme Vantaan Tikkurilaan huhti-syyskuulle kausityöntekijää tuotannon- ja kunnossapitojärjestelmien ylläpito- ja kehittämistehtäviin.

Tehtävä pitää sisällään mm. tietojen ja ohjeiden tarkistamista ja päivittämistä järjestelmiin. Lisäksi koostat koulutusmateriaalia ja käyttöohjeita.

Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. ympäristöasiantuntijan sekä laitosten käyttöpäälliköiden kanssa. Olet jo opintojesi loppuvaiheessa oleva energia-alan opiskelija (AMK/DI). Odotamme sinulta avointa ja reipasta otetta, tarkkuutta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mike Laukkanen, puh. 040 760 5695 tai Mike.Laukkanen@nevel.com, ke 12.2. klo 12-14 sekä to 20.2. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Uusiutuvan energian tärkeys, digitalisoituminen ja automaatio sekä pyrkimys resurssitehokkuuteen ovat markkinoiden polttopisteessä. Nevel Oy haluaa olla asiakkaittensa kumppani tässä muutoksessa. Nevel Oy on edistyksellisten teollisuuden ja kunnan infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme osa Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmöntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot