(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä, tuotannon avustavat tehtävät, Seinäjoki
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Vapo Oy:n Suomen organisaatiossa polttoaineiden tuotanto ja myynti, lämpölaitosten ylläpito sekä vastuu asiakkaista ja sidosryhmistä kuuluu viidelle asiakasalueelle, jotka ovat Itä, Kaakko, Lounas, Länsi ja Pohjoinen.

Vapo Oy:n Lännen asiakasalueelle Seinäjoelle haetaan kausityöntekijää tuotannon avustaviin tehtäviin

Kausityöntekijä vastaa kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Hänen päävastuualueensa ovat tuotannon seuranta, urakoitsijoiden ohjeistaminen sekä turvetuotannon laatuvaatimusten täyttymisen varmistaminen työturvallisuus huomioiden.

Kausityöntekijä seuraa ja tarkkailee tuotantoalueiden rakenteita ja mittalaitteita sekä raportoi niistä. Hän avustaa laskujen tarkastuksessa ja urakoitsijatilityksissä. Tarvittaessa hän voi toimia operaatiovastaavan tai operaatiopäällikön sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta. Vastuualueen turvetuotantotyömaat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan alueella ja tehtävä edellyttääkin valmiuksia tuotantoalueilla liikkumiseen.

Olet tekniikan- tai luonnontieteiden korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Työkokemus tilaus-toimitusprosessista, työnjohdosta ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Heta-Mari Hernesniemi, puh. 040 768 7285.

Jätä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.