Kausityöntekijä puunkorjuutehtävät, Oulu
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Pohjois-Pohjanmaan toimitusketjun alueelle Ouluun haetaan touko-syyskuulle kausityöntekijää puunkorjuuseen liittyviin tehtäviin.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu puunkorjuukohteiden kartoittaminen, hakkuiden suunnittelu sekä tarvittaessa myös hakkuiden ohjaaminen ja toteuttaminen Pohjois-Pohjanmaan toimitusketjun alueella. Tehtäviin kuuluu lisäksi varastojen inventointeja sekä muita toimitusketjun tehtäviä.

Olet metsäalan AMK- tai yliopisto-opiskelija ja sinulla on jo opintoja takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Eino-Eelis Sinikumpu, puh. 040 580 2359 tai eino-eelis.sinikumpu@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227289
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu