(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä myynnin ja konseptoinnin kehitystehtäviin
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen touko-elokuulle kausityöntekijää myynnin ja konseptoinnin kehitystehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu myynnin ja konseptoinnin työkalujen kehittäminen yhdessä myynti- ja konseptointi tiimin kanssa, osallistuminen myyntihankkeiden konseptointiin ja kehittämiseen. Tehtävän myötä saat kattavan kuvan palvelumyyntihankkeiden kehittämisestä sekä vaativien investointihankkeiden esivalmistelusta.

Olet vähintään 4. vuosikurssin DI- tai insinööriopiskelija, jonka pää- tai sivuaineena on energiatekniikka. Arvostamme aktiivisuutta, yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työntekoon. Sinulle annetaan perehdytys tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Energy Solution and Service Sales Teemu Klingberg, puh. 050 317 1448 tai teemu.klingberg@vapo.fi viikoilla 6-7 klo 8-9 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.