(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä Lieksan voimalaitokselle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja ja palveluita teollisuudelle, kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, 35 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 94 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin 1,6 TWh Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Haemme Lieksan voimalaitokselle kahta kausityöntekijää kunnossapito- ja käyttötehtäviin kesä-elokuulle.

Tässä työssä pääset osallistumaan voima- sekä lämpölaitoksien kunnossapito- ja käyttötehtäviin. Samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.
Olet innokas ja oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen, pitkäjänteinen ja mahdollisesti opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut teknisen alan mekaanikko tai insinööri. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on myös valmius varallaoloon. Laitoksilla tehdään kesärevisiot ja hyvä kunnossapito-osaaminen katsotaan eduksi.
Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös tarvittaessa vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitoksen päällikkö Markku Kiiskinen, 020 790 5134, markku.kiiskinen@vapo.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 4.3.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.