(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä lämpölaitoksille, Kajaani
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Kajaanin alueen lämpölaitoksille lämpölaitoskäyttäjää kausityöhön.

Tässä työssä pääset osallistumaan lämpölaitosten kunnossapito- ja käyttötehtäviin. Samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.

Olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja prosessinohjauksesta. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut teknisen alan mekaanikko tai insinööri. Kokemus kunnossapidon erinäisistä tehtävistä katsotaan eduksi sekä positiivinen asenne.
Työtehtävien suorittamisen edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme aktiiviselle ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneelle monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on päivätyötä ja kesto noin 4-5kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa lämpölaitoksien käyttöpäällikkö Ville Schroderus, arkipäivisin puh. 040 567 3009.

Täytä hakemus 10.5.2019 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.