(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä laadunvalvontalaboratorioon
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat.

Rekrytoimme

Kausityöntekijä laadunvalvontalaboratorioon 

Haemme Altia Rajamäen alkoholijuomatehtaan laadunvalvontalaboratorioon määräaikaista kausityöntekijää. Työtehtävät sisältävät kemiallisten analyysien tekoa, aistinvaraista arviointia, laboratorion toiminnan ylläpitoa ja tulosten syöttämistä tehdastietojärjestelmään. 

Tehtävässä onnistuminen vaatii tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Olet bio-, elintarvike- tai laboratorioalan opiskelija tai vastavalmistunut. Hallitset nykyaikaiset laboratorion työskentelytavat ja -työkalut. SAP toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemus on eduksesi. Työ on ajoittain hektistä, joten aiempi kokemus sesonkiluonteisesta työstä katsotaan eduksesi. 

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja ammattitaidon kehittymiseen. Voit tarvittaessa suorittaa meillä myös opintoihin liittyvän työharjoittelun. Vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille tärkeää on, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä. 

Toimipaikkasi on Rajamäki ja työn kesto on noin 6 kuukautta, huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Kyseessä on toimihenkilötehtävä, jota tehdään pääosin päivävuorossa. Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Hanna Jatila, puh. 040 505 2814. Tavoitat Hannan parhaiten 6.2. klo 12-13, 12.2. klo 12-13 ja 18.2. klo 14-15. 

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 23.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Keskeiset vientibrändimme ovat Koskenkorva, O.P. Anderson ja Larsen. Muita ikonisia pohjoismaisia brändejä ovat muun muassa Chill Out, Blossa, Xanté, Jaloviina, Leijona, Explorer ja Grönstedts. Altialaisina olemme kaikki mukana tukemassa modernin ja vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa hienojen brändien parissa. Altialla työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. www.altiagroup.fi