(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä konelumitöihin Rovaniemelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudelle Rovaniemen alueelle, jatka lukemista! Jotta talvi ei pääse yllättämään tälläkään kertaa, haemme nyt 

 

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ KONELUMITÖIHIN

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Meillä on haussa konelumityöntekijöitä alkavalle talvikaudelle Rovaniemen alueelle. Lumityöntekijät rientävät töihin aina silloin, kun lunta tuiskuttaa, eli työ on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työmäärä on riippuvainen tulevan talven lumitilanteesta. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Työ sisältää mm. piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Työsuhde on määräaikainen keväälle 2020 asti.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Sinulta löytyy B-ajokortti ja koneajotaitoa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 13.10. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Mikko Salo (puh. 050 562 4374) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkisin.