(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä, kaukolämmön asiakastietoprojekti
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018
Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja ja palveluita teollisuudelle, kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, 35 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 94 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin 1,6 TWh Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Haemme Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen

kausityöntekijää kaukolämmön asiakastietoprojektiin.

Tässä tehtävässä tulet osallistumaan Vapon kaukolämpöliiketoiminnan asiakastietojen jalostamiseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakastietojen yhtenäistäminen, varmistaminen ja päivittäminen asiakastietojärjestelmässä. Tämä on oleellinen osa asiakastietoprojektia, jolla parannamme asiakaskokemusta. Tehtävän myötä saat kattavan kuvan Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminnan energiantuotanto- ja kaukolämpötoiminnasta.

Olet vähintään 2. vuosikurssin DI- tai insinööriopiskelija ja olet kiinnostunut energiantuotannosta sekä kaukokaukolämpötekniikasta. Kaukolämpö- ja voimalaitostekniikan tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivisuutta, yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaukolämpöpäällikkö Clas Blomberg ma 5.2.2018 ja ti 6.2.2018, puh. 040 559 0772 tai clas.blomberg@vapo.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.