(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä Karkkilan lämpölaitokselle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Haemme Karkkilan lämpölaitokselle kausityöntekijää kunnossapito- ja käyttötehtäviin touko-elokuulle.

Tässä työssä pääset osallistumaan käyttö- ja kunnossapito tehtäviin lämpölaitoksessa ja kaukolämpöverkossa, sekä samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.
Olet innokas ja oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen, pitkäjänteinen ja mahdollisesti opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä energia-alan asiantuntijana. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on myös valmius varallaoloon. Laitoksilla tehdään kesärevisiot ja hyvä kunnossapito-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös tarvittaessa vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Aleksi Kraft, puh. 020 790 6795, aleksi.kraft@nevel.com ja voimalaitospäällikkö Petri Koivunen, puh. 020 790 6477, petri.koivunen@nevel.com.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2020 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Uusiutuvan energian tärkeys, digitalisoituminen ja automaatio sekä pyrkimys resurssitehokkuuteen ovat markkinoiden polttopisteessä. Nevel Oy haluaa olla asiakkaittensa kumppani tässä muutoksessa. Nevel Oy on edistyksellisten teollisuuden ja kunnan infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme osa Vapo Group konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmöntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.