(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä juomien valmistukseen
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2020

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. 

Rekrytoimme 

Kausityöntekijää juomien valmistukseen 

Valmistusosaston tehtävät painottuvat juomasekoitusten valmistukseen sekä nestekomponenttien vastaanottoon. Osaston päätehtäviä ovat annostelu, sekoitus, suodatus, uuttaus ja tislaus. Aikaisempi kokemus nesteiden käsittelystä ja prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkaa, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis vuorotyöhön. 

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksellasi voit myös vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä. 

Rekrytoimme valmistusosastolle yhden kausityöntekijän. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävää elo-syyskuuhun saakka. Kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sinulle sopivin työsuhteen ajanjakso ja kesto. 

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 15.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Keskeiset vientibrändimme ovat Koskenkorva, O.P. Anderson ja Larsen. Muita ikonisia pohjoismaisia brändejä ovat muun muassa Chill Out, Blossa, Xanté, Jaloviina, Leijona, Explorer ja Grönstedts. Altialaisina olemme kaikki mukana tukemassa modernin ja vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa hienojen brändien parissa. Altialla työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. www.altiagroup.fi