Kausityöntekijä Ilomantsin voimalaitokselle/pellettitehtaalle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Ilomantsin voimalaitokselle ja pellettitehtaalle kausityöntekijää kunnossapito- ja prosessinhoitotehtäviin.

Työtehtävät sisältävät kombilaitoksen puhtaana- ja kunnossapitoa, prosessinhoitajan tehtäviä sekä erilaisia vuosihuoltoon liittyviä tehtäviä, osaamisen mukaan myös pyöräkoneen käyttöä.

Olet innokas, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on tarvittaessa valmius varallaoloon.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös vuorotyötä tai varallaoloa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, puh. 040 570 5399 tai antti.virtanen@vapo.fi.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225758
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ilomantsi