(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä Haapaveden voimalaitokselle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018
Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja ja palveluita teollisuudelle, kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, 35 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 94 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin 1,6 TWh Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Haemme Haapaveden voimalaitokselle kausityöntekijää kesä-syyskuulle.

Olet innokas, opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut teekkari tai insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä energia-alan asiantuntijana. Sinulla on ehkä jo aiempaa kokemusta alalta esimerkiksi projekti- tai kunnossapitotehtävistä ja etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä. Haaveissasi on löytää työpaikka, jossa tavoitteet ohjaavat toimintaa ja jossa olisi turvallista työskennellä myös tulevaisuudessa. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Olet oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen ja pitkäjänteinen. Tarjoamme sinulle motivoivan, kannustavan ja nuorekkaan työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät. Meillä saat mahdollisuuden oppia ja kasvaa alan huippuosaajaksi.

Koulutus- ja kokemustaustastasi riippuen, voit osallistua vuosihuollon reviision valmisteluvaiheen tehtäviin, kuten selvityksiin, suunnitteluun tai työmaavalvontaan. Kausityön kautta saat alan käytännön kokemusta, jossa pystyt hyödyntämään aikaisempia teoriaopintojasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Aki Huhtala, puh. 050 390 2097.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.