Kausityöntekijä Forssan voimalaitokselle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Forssan voimalaitokselle ja kaukolämmölle yhteensä kahta kausityöntekijää kunnossapito- ja käyttötehtäviin touko-syyskuulle.

Tässä työssä pääset osallistumaan käyttö- ja kunnossapito tehtäviin voimalaitoksessa ja kaukolämpöverkossa, sekä samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.
Olet innokas ja oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen, pitkäjänteinen ja mahdollisesti opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä energia-alan asiantuntijana. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on myös valmius varallaoloon. Laitoksilla tehdään kesärevisiot ja hyvä kunnossapito-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös tarvittaessa vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Aleksi Kraft, puh. 020 790 6795, aleksi.kraft@vapo.fi ja voimalaitoksen päällikkö Petri Koivunen, puh. 020 790 6477, petri.koivunen@vapo.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225757
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa