(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä Forssan voimalaitokselle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018
Vapon Lämpö ja sähkö -liiketoiminta-alue tarjoaa energiaratkaisuja ja palveluita teollisuudelle, kunnille, lämpöyhtiöille ja suurkiinteistöille. Vapo operoi kahdeksaa voimalaitosta, 35 kaukolämpöverkkoa ja noin 150 lämpökeskusta. Liiketoiminta-alueen liikevaihto on noin 94 miljoonaa euroa vuodessa ja se tuottaa energiaa vuodessa noin 1,6 TWh Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Haemme Forssan voimalaitokselle kausityöntekijää kunnossapito- ja käyttötehtäviin touko-syyskuulle.

Tässä työssä pääset operoimaan voima- ja lämpölaitoksia, sekä samalla opit erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.

Olet innokas ja oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen, pitkäjänteinen ja mahdollisesti opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut teekkari tai insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä energia-alan asiantuntijana. Olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on myös valmius varallaoloon. Laitoksilla tehdään kesärevisiot ja hyvä kunnossapito-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille monipuolisen työympäristön ja -tehtävän. Työ on pääasiassa päivätyötä, mahdollisesti myös tarvittaessa vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Aleksi Kraft, puh. 020 790 6795, aleksi.kraft@@vapo.fi sekä voimalaitoksen päällikkö Petri Koivunen, puh. 020 790 6477, petri.koivunen@vapo.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.