(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijä energiapuunkorjuun asiantuntijatehtäviin
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Idän toimitusketjuun Kuopion, Iisalmen tai Joensuun alueelle haetaan kausityöntekijää energiapuunkorjuun asiantuntijatehtäviin touko-elokuulle.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu kartoittaa energiapuun korjuun mahdollisuuksia Idän alueella sekä ohjata energiapuun korjuuta turvetuotantoalueilla. Tehtäviin kuuluu myös alueen puunkorjuusuunnitelmien tekemistä ja energiapuuerien mittaamista. Tehtävä edellyttää valmiuksia tuotantoalueilla liikkumiseen.

Olet metsäalan AMK- tai yliopisto-opiskelija ja sinulla on jo opintoja takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua oppia uusia asioita.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Mika Venäläinen, puh. 040 744 5620 tai mika.venalainen@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.