Kausityöntekijä energiapuunkorjuun asiantuntijatehtäviin Tampereelle
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa. Toiminto työllistää yhteensä runsaat 200 ammattilaista.

Lounaan toimitusketjuun Tampereelle haetaan touko-syyskuulle kausityöntekijää energiapuunkorjuun asiantuntijatehtäviin.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu puuenergian hankinnan, varastoinnin sekä toimituksen eri työvaiheiden ohjaus sekä näihin liittyvien järjestelmien ylläpito. Varastomäärien todentaminen sekä toimitussuunnittelu ovat merkittävässä roolissa. Turvallisuuden ja ympäristön huomioiminen ovat osana jokapäiväistä tekemistä.
Hän toimii tarvittaessa operaatiovastaavien tai operaatiopäällikön sijaisena nimettyjen yksittäisten tehtävien osalta.

Olet metsäalan korkeakouluopiskelija, opintoja sinulla on jo takana muutaman vuoden ajan tai olet vastavalmistunut. Pidät ulkona/luonnossa työskentelystä ja sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Olet avoin, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen ja hoidat asiat huolellisesti loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Veetrikki Hanhilahti, puh. 0400 456 170 tai veetrikki.hanhilahti@vapo.fi.

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.
Olemme kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227768
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere