(Poistunut julkaisusta)

Kausitöihin pääkaupunkiseudun marja- ja vihannestiloille
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Tule pelastamaan suomalaiset marja- ja vihannestilat! Haemme nyt reippaita ja rohkeita työntekijöitä hyppäämään marja- ja vihannestilojen työntekijöiden saappaisiin kesän sesonkiin. Nyt jos koskaan sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään raittiissa ulkoilmassa, yhteiskunnalle merkityksellisessä ja tärkeässä työssä.

Etsimme reippaita ihmisiä eripituisiin istutus-, hoito- ja sadonkorjuutöihin toukokuusta loppukesään. Keväällä ja alkukesästä työ sisältää taimien istutusta ja hoitotöitä ja kesäkuun puolivälistä työ on poimintaa ja muita sadonkorjuutöitä.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä työhön koulutetaan paikan päällä. Viljelmät sijaitsevat usein syrjässä, niinpä mopo, auto tai fillari saattavat olla ainut mahdollisuus päästä työn ääreen. Palkkaus on tehtävästä riippuen joko tunti- tai urakkapalkka.

Työt alkavat vaiheittain ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi nyt!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.

Mitä on työ marjatilalla?

Kausi alkaa vapun tienoilla istutustöillä. Istutustöihin kuuluu taimen maahan laiton lisäksi kymmeniä muita työvaiheita, kuten rivivälien kylvöt, muovien veto, lannoitus ja kastelu. Istutustöissä pärjää myös ilman aiempaa kokemusta, hommiin perehdytetään paikan päällä.

Sadonkorjuu alkaa juhannuksen tienoilla. Näissä hommissa saatat olla poimimassa esimerkiksi mansikoita, vadelmia tai herneitä ja nostamassa perunaa. Tämä on pääsääntöisesti käsityötä eli fyysistä työtä, vetreyttä hommassa vaaditaan. Työasennot ovat tärkeitä ja oikeisiin työasentoihin opastetaan.

Työssäsi pääset näkemään, kuinka suomalaiset marja- ja vihannestilat toimivat ja miten tuotteet päätyvät pelloilta kuluttajien ruokapöytiin.

Kuusi syytä hakea töihin tilalle:

  1. Hyvä keino lisätienestille - Töistä maksetaan aina TES:n mukaista palkkaa

  2. Saat työkokemusta, jota arvostetaan tulevaisuuden työnhaussa - Työ marja-ja vihannestilalle on rankkaa, sen tietävät kaikki. Siksi se on erittäin arvokas merkintä sinun CV:ssä, kertoo paljon ahkeruudestasi tulevaisuuden työnantajillesi.

  3. Saat nauttia raikkaasta ulkoilmasta koko päivän - Satoi tai paistoi, saat joka päivä annoksen raikasta ulkoilmaa.

  4. Voit tulla töihin myös kaverin kanssa - Monelle olisi varmasti mukavaa jakaa kesätyö kokemus kaverien kanssa. Voit työpaikkaa hakiessasi mainita, jos haluat päästä samalla tilalle töihin kaverisi kanssa ja pyrimme tämän järjestämään.

  5. Eripituisia työsuhteita tarjolla - Työt alkavat huhtikuun lopussa ja jatkuvat aina alkusyksyyn saakka. Voit tulla poimimaan marjoja kuukaudeksi tai olla töissä koko kauden.

  6. Teet merkityksellistä työtä - Suomalainen ruoka on arvokkaampaa kuin koskaan ja kaikilla suomalaisilla on huoli siitä, jääkö marjat ja vihannekset pellolle. Sinä et anna sen tapahtua vaan tulet pelastamaan suomalaiset marjat ja vihannekset!