(Poistunut julkaisusta)

Kausipuutarhurit/-arboristit kesätyö
Tampereen Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. 

Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen kaupunkikuvaan. Voit olla etsimämme henkilö, jos pyrit aina sujuvaan työhön ja suunnitelmalliseen lopputulokseen, työskentelyäsi siivittää aikaansaamisen ilo ja saat energiaa yhteistyöstä.

Haemme nyt

Kausipuutarhureita/-arboristeja kesätyöhön. 

Kausipuutarhurin ja arboristin tehtäviä on tarjolla monipuolisissa viheralueiden kunnossapidon tehtävissä, kausikasvien istutus- ja hoitotöissä, sekä taimistopuiden ja -alueiden hoitoon liittyvissä tehtävissä. Olet jo kokenut alan ammattilainen, tai sellaiseksi aikova. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimeissä. Tehtäviin vaaditaan 18 vuoden ikä ja voimassa oleva B-ajokortti on eduksi. Työ ajoittuu 19.4.-1.10.2021 väliselle ajalle ja tarjoamme eri pituisia kausityösopimuksia.

Oletko elämäniloinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva somettaja? Muista kertoa hakemuksessasi myös siitä, sillä osalle kesätyöntekijöistä tarjoamme mahdollisuutta osallistua Tampereen Infran tunnetuksi tekemiseen somettamalla töiden lomassa kesätöiden sujumisesta, infralaisuudesta, omista ja työkavereiden kommelluksista, tamperelaisuudesta, Tampereen hienoudesta yms.  

Tehtäviin haetaan Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kausipuutarhurit-arboristit-kesatyo-infra-01-3-21/

Hakuaika päättyy 28.2.2021 klo 23:59. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!